WhatsApp: 0086 18874822688

E-mail: [email zaštićen]

Sve kategorije
sidebanner

Kompanija News

Početna> Vijesti > Kompanija News

Voz polazi danas! Changsha zona slobodne trgovine građevinske mašine korištene opreme izvoz prvi pojedinačni polazak

Vrijeme: 2022-10-14 Hits: 60

Ujutro 14. oktobra, uz glasnu graju motora, konvoj je prevozio 16 kompleta polovnih građevinskih mašina i opreme Hunan Wisasta Import and Export Co., LTD. (u daljem tekstu „Wisasta“) u zoni aerodroma slobodne trgovine Čangša biće poslata u 11 zemalja kao što su Uzbekistan, Vijetnam, Egipat i Ujedinjeni Arapski Emirati.

1

Promovisanje izvoza polovne opreme građevinskih mašina od velikog je značaja za omogućavanje transformacije i unapređenja povoljne industrije građevinskih mašina u pokrajini i integraciju u domaći i međunarodni dvostruki ciklus. Trenutno, oblast Changsha u zoni slobodne trgovine organizira cijeli proces probne narudžbe korištene opreme za građevinske mašine, za koju se očekuje da će do kraja ove godine dostići 500 miliona juana, izvoz u više od 10 zemalja. Ceremonija odlaska označava uspjeh prvog pojedinačnog pokušaja.

2

Kao jedno od dva pilot trgovinska preduzeća u Čangši, Wisasta je ušla na aerodrom slobodne trgovine Čangša u maju 2021. i predstavlja ključno spoljnotrgovinsko preduzeće u parku. Uspješno je izvozila polovnu građevinsku mehanizaciju i opremu kao što su kamioni za beton i miješalice u više od 40 zemalja i regija duž "Pojasa i puta". U građevinskoj mehanizaciji izvoz korištene opreme akumulirao je bogato iskustvo, tehnologiju i resurse kupaca. Do kraja 2021. kumulativni izvoz iznosio je više od 45 miliona dolara.

"Cijeli proces probne narudžbe izvoza rabljene opreme građevinskih mašina u Changsha, koji je formulirala zona slobodne trgovine Changsha, pruža sistemsko rješenje za izvoz rabljene opreme." Dicoln Tan, šef Wisasta, rekao je da zona aerodroma Changsha Free Trade ima prednosti luke, platforme, finansijskih usluga u lancu snabdijevanja, prateće usluge i politike su savršene. Ovim probnim nalogom, zahvaljujući pomoći okruga, kompanija je uspješno završila relevantnu poslovnu organizaciju za manje od mjesec dana. Izvoz 16 kompleta opreme, uključujući Sany Heavy Industry, Zoomlion kamione pumpe za beton, kamione za miješanje, kao i Sunward inteligentni bager i druge vrste opreme, iznosio je 8 miliona juana.

3

Vruće kategorije